matematik-e-vt11:Prov1

Prov 1

När

Onsdagen 16/3, 13.15-14.35. Observera starttiden 13.15

Var

Filmsalen

Vad

Provet omfattar hela kapitel 1 utom sida 22-23.

Hur

Till hela provet får räknedosa användas. Standardformelblad medföljer provet. Fullständiga lösningar ska ges till alla uppgifter.

Medtag penna, suddi, linjal, räknare. Material utlånas endast i nödfall.

Repetitition

Det är lämpligt att kika på de aktuella sidorna en extra gång, och lösa problem som man sparat eller som man man känner sig osäker på. I lektionsplaneringen framgår vilka uppgifter som rekommenderas.

Man kan arbeta med Test 1-4, Sammanfattning och Blandade övningar 1 på sida 57-64. Testen består av standarduppgifter (i princip G-nivå) och man bör ha koll på i samtliga (vilket inte är det samma som att man måste räkna alla!). De Blandade övningarna består av uppgifter på olika nivåer. Lös efter behov/tid och ambitionsnivå. Det är svårt att rekommendera särskilda MVG-uppgifter, eftersom sådan inte bör vara "standard".

Om inte detta skulle räcka, vilket det borde, kan man på fredagsslektionen komma över några extra övningspapper.

Vill man ha hjälp utöver lektionstiden rekommenderas mattestudio tis (D22), tors (D21), 15-17. På torsdagen kommer jag att kika in i D22 15.00-15.30 och svara på frågor. På tisdag kikar jag in i D22 vid 16.30. Men observera att det finns lärare på plats hela tiden.

Man kan såklart kontakta mig med frågor när som helst, via t.ex. It's L.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License