matematik-a-ht10:prov1

Prov 1

När

Fredagen 24/9, 8.20-9.50.

Var

Aulan

Vad

Provet omfattar hela kapitel 1, utom sida 52-53, samt avsnitt 2.1, sida 69-75.

Hur

Provet har två delar. Del 1 genomförs utan räknedosa och man ger endast svar. Del 2 genomförs med räknedosa och fullständiga lösningar ska redovisas. Till hela provet får man använda standardformelblad som finns här. Det utdelas ihop med provet så man tar inte med eget. Uppgifterna på provet ger G- eller VG-poäng.

Medtag penna, suddi, linjal, räknare. Material utlånas endast i nödfall.

Repetition

Det är det lämpligt att skumma igenom de sidor i boken som provet omfattar. Då får man snabbt koll på om det är något man tycker är svårt eller har glömt. Det ser man då till att träna extra på.

Man kan också kika på Hemuppgifter, Sammanfattning och Blandade övningar som finns i boken i slutet av varje kapitel. I grova drag kan man säga att Hemuppgifterna är på G-nivå, medan Blandade övningar innehåller uppgifter på alla nivåer. Det är inte meningen att man ska göra alla dessa övningar utan skjuta in sig på det som behövs repeteras.

Vill man ha mer repetitionmaterial kontaktar man läraren.

Vi kommer att lägga en till två lektioner på repetition. Vill man ha hjälp utöver detta rekommenderas mattestudion i D22, tisdag och torsdagar (ej D-dagar), 15.00-17.00.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License